Vakwerk in dakrenovatieprojecten

Is uw dak in slechte staat? Lekt het of is er nog geen dakisolatie geplaatst? De kans is groot dat u daarom last hebt van tocht of vocht in huis. Schakel dan zo snel mogelijk een echte professional in, zoals A.D.W. Van Bos uit Keerbergen (bij Mechelen). Wij hebben al vier generaties lang ervaring met het renoveren van hellende en platte daken.

Als uw dak niet goed of onvoldoende geïsoleerd is, verliest u veel warmte. Dat zorgt voor vocht in huis, wat zeer ongezond is, maar kost ook veel energie omdat u constant moet bijverwarmen. Kies voor het vakmanschap van A.D.W. Van Bos en laat thermische isolatie op of onder uw dak aanbrengen. De overheid biedt trouwens belastingverminderingen en premies om isolatie te stimuleren. U zult zien dat de investering zich snel terugbetaalt!

Ook voor andere renovatieprojecten van oudere daken staan wij klaar: plaatsen van Velux-dakramen met een ruime keuze aan maten, kleuren en materialen, vernieuwing van zink- en koperwerk, zodat het hemelwater correct wordt weggevoerd, vervangen van de dakbedekking (bv. dakpannen of leien)… A.D.W. Van Bos levert een duurzame oplossing voor daken van woningen en bijgebouwen.