Een snelle, waterdichte oplossing voor uw dak

Het weer in België is uw dak niet altijd even goedgezind. Storm, rukwinden, hagel, sneeuw, regen en hoosbuien; een dak heeft heel wat te verduren! Mocht het eens verkeerd aflopen en u hebt inderdaad schade aan uw dak, dakbedekking, dakramen of dakgoten, vertrouw dan op de ervaring van A.D.W. Van Bos (Keerbergen, vlakbij Mechelen). Wij werken uw dak waterdicht af.

A.D.W. Van Bos staat al vier generaties lang klaar voor dringende herstellingen aan platte en hellende daken. Bijvoorbeeld daktimmerwerk aan de constructie, het dichten van een lekkage in de dakbedekking, reparatie van beschadigd lood- of zinkwerk of het vervangen van dakramen en dakkoepels, voor ons is het karwei zo geklaard. U kunt ons altijd contacteren in geval van water- of stormschade en wij komen u zo snel mogelijk verlossen van uw probleem.

Behalve voor herstelwerkzaamheden kunt u ook een beroep op ons doen voor allerhande nieuwbouw- en renovatieprojecten of het plaatsen van thermische dakisolatie. Met onze professionaliteit en service is uw tevredenheid gegarandeerd!

Hebt u een lek of schade aan uw dak, zoals weggewaaide dakpannen of leien bijvoorbeeld? Neem dan meteen contact op met A.D.W. Van Bos en wij zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing!

A.D.W. Van Bos levert hoogwaardig kwaliteitswerk volgens de geldende veiligheids- en milieunormen!